Ambalaje din lemn

Mivor Prod este solutia perfecta atunci cand aveti nevoie de ambalaje din lemn tratat, de cea mai buna calitate, la preturi rezonabile.

Toate ambalajele sunt astfel fabricate si tratate pentru a putea rezista la temeraturi de -30 grade Celsius pana la +60 grade Celsius.

Toate ambalajele din lemn oferite de Mivor Prod corespund normelor reglementate si impuse de standardul international ISPM 15. De asemenea, dispunem de certificarile pentru managementului calitatii, ISO 9001, si mediului, IS014001.

Pentru confectionarea ambalajelor folosim materiale lemnoase, cu precadere lemn de rasinoase, iar imbinarea se face cu cuie speciale cu autoretinere, suruburi, cleme sau cuie cu filetare rapida. Principalele avantaje ale folosirii lemnului pentru confectionarea ambalajelor sunt protectia ridicata ce o asigura produselor din interior si faptul ca ambalajele din lemn sunt refolosibile. Lemnul este unul din cele mai vechi materiale folosite pentru ambalare.

Principalele caracteristici ale ambalajelor din lemn sunt: rezistenta buna la solicitari mecanice, la uzura, conductibilitate electrica foarte mica, sunt ecologice. Principalele ambalaje din lemn pe care le realizam sunt: lazi din lemn, cutii din lemn, diverse dimensiuni, paleti, butoaie din lemn, s.a.