Constructii noi

Realizarea de lucrari de calitate si oferirea de servicii adaptate cerintelor, respect si preocupare pentru multumirea tuturor clientilor, interes permanent pentru cresterea performantei, acestea sunt valorile pe care Mivor Prod le promoveaza si cu care si-a propus sa castige increderea partenerilor sai.

Obiectivul fundamental este satisfacerea cerintelor clientului. Ne propunem sa realizam lucrari cu un grad ridicat de calitate, in termenele stabilite .

 Fiind o firma relativ mica (putin sub 30 de angajati) am avut de la inceput avantajul flexibilitatii si al mobilitatii, adaptandu-ne foarte usor la nevoile clientilor. Interesul firmei in a promova calitatea, cumulat cu experienta angajatilor, ne permite sa realizam un raport calitate/pret foarte bun.

Pentru ca avem experienta si flexibilitate, construim si reparam bine, repede sin e putem adapta la diverse variante de buget

Constructii de la zero.

Cei care au construit o casa stiu cu ce probleme te poti confrunta: moloz, mizerie, materiale imprastiate, rebuturi, oameni care stau degeaba, termene depasite, s.a.
Noi am invatat sa gestionam aceste probleme, stim sa ne organizam si te asiguram ca vei beneficia de toata experienta noastra!

Consolidari.
Toti stim ca este mai scump sa consolidezi decat sa construiesti de la zero. Tocmai de aceea ai nevoie de specialisti pentru a minimiza costurile si a-ti garanta reusita. Subfundari, consolidari stalpi si centuri, reconditionari acoperisuri, toate acestea nu sunt secrete pentru noi si te asiguram ca le facem bine!

Finisaje.
Finisarile, atat cele interioare, cat si cele exterioare sunt lucrurile care se vad tot timpul, de aceea este important sa fie asa cum iti doresti. Pentru ca stim asta, te asiguram ca vei beneficia de toata priceperea si talentul nostru!