Despre noi

 – Societate specializata in restaurari monumente istorice, SC Mivor Prod SRL incearca, prin ceea ce face, sa readuca in prezent lumina de altadata a constructiilor vechi, fara a face abstractie de normele de calitate, in vigoare.

Infiintata in anul 2005, societatea a executat, initial, lucrari in piatra, lemn si subzidiri la diferite monumente si biserici din tara. De asemenea, a participat la transferul mai multor case/monumente istorice in incinta Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucuresti.

Volumul mare de lucrari, precum si legislatia privind Protectia Monumentelor Istorice si Legea Muzeelor si Colectiilor au impus specializarea tuturor angajatilor, astfel ca, in prezent, societatea se mandreste cu o vasta experienta in domeniu si personal calificat in restaurari.
house
  Fiecare lucrare terminata a contribuit la ceea ce stim concret sa facem astazi.Dar specializarea este un process continuu, de aceea incercam sa ne documentam permanent pentru a putea adapta solutiile in functie de nevoile specifice.
Intre tehnologiile moderne si metodele traditionale preferam calea de mijloc, iar solutiile vin numai dupa analizarea factorilor care au contribuit la degradarea monumentului de restaurat.
 In paralel cu activitatea de restaurare, SC MIVOR PROD SRL desfasoara si alte activitati secundare, si anume prelucrarea lemnului, fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie pentru constructii, precum si fabricarea ambalajelor din lemn.
 Dispunem de utilaje moderne, de mare capacitate si de uscator pentru cherestea. Ambalajele noastre sunt realizate din lemn tratat termic, in acord cu programul de conformitate fitosanitara a ambalajelor din lemn cu standardul international ISPM 15 (cu certificat fitosanitar). Pentru aceste activitati, societatea are certificate ISO 9001 si ISO 14001.
Istoria se regaseste in cele mai surprinzatiare locuri! Noi sustinem ca trecutul are un prezent si chiar un viitor!

SONY DSC

casa lemn

cub lemn

certificari-small-1

certificari-small-2

certificari-small-3