Produse din lemn

Pe langa activitatea de restaurare a monumentelor istorice, Mivor Prod se ocupa si cu producerea si furnizarea de cherestea (grinzi, sipci, rigle, dulapi, scanduri), precum si a altor produse brute, finite si semifinite din lemn, printre care amintim: lambriuri, sindrile, site, dusumele si altele asemanatoare, utilizate cu precadere ca si materiale de constructie.

Pentru diverse proiecte de amenajari, atat interioare cat si exterioare, Mivor Prod va pune la dispozitie produse din lemn de calitate superioara, pentru ca rezultatul final sa depaseasca orice asteptari. Indiferent ca este vorba de realizarea pardoselilor in spatiile de locuit, acoperirea peretilor cu material lemnos sau executia acoperisurilor, cu Mivor Prod aveti solutia ideala pentru toate situatiile mentionate si nu numai!

Prelucrarea lemnului si procesul propriu-zis de obtinere a produselor finite se desfasoara rapid datorita echipamentelor din dotare. Toate echipamentele sunt manevrate de catre persoanalul special instruit in domeniu, in deplina siguranta, pentru a onora comenzile primite, in cel mai scurt timp.

Compania dispune de un uscator propriu in interiorul caruia este uscata cheresteaua inainte de prelucrare, lucru ce se aplica in cazul operatiunii de obtinere a dusumelelor si lambriurilor. Acestea din urma sunt confectionate din scanduri si dulapi de rasinoase. Alte produse disponibile sunt sindrilele si sitele, materiale confectionate din lemn rotund prin despicare. In timp ce sitele au forma unor placute dreptunghiulare simple, sindrilele se prezinta sub forma de pana, fiind prevazute cu cate un uluc pentru imbinare. Toate produsele finite din lemn sunt obtinute in cadrul propriei hale de productie.

Pe langa produsele si serviciile de calitate oferite, personalul firmei ofera si consultanta specializata in domeniu pentru a gasi solutiile potrivite necesitatilor tale. Produsele din lemn obtinute in cadrul firmei pot fi achizitionate de clienti la un raport bun calitate-pret, in conformitate cu exigentele existente si normele de calitate din domeniu.

Cu o experienta de 4 ani pe piata de specialitate, obiectivul companiei este sporirea productivitatii si imbunatatirea calitatii produselor comercializate.

Oferind produse de calitate si personalizate dupa exigentele clientilor, Mivor Prod raspunde intotdeauna cu promptitudine si profesionalism solicitarilor primite!